×

ЈОРК VRF ТУРЦИЈА

Добредојдовте во YORK Industrial VRF World

Кликнете за вашите барања за понуда

ПРОЕКТ

Ние нудиме најсоодветна услуга за дизајнирање на проекти за вашата моментална структура.

НАБАВКА НА УРЕД

Ние го обезбедуваме уредот со најидеалниот бренд според вашиот буџет, погоден за вашиот проект.

СОБРАНИЕ

Ние го применуваме процесот на склопување на избраните уреди според вашиот проект.

Продажен и сервисен центар за клима уреди YORK VRF

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Со своите стручни продажни тимови, тој го одредува клима уредот што ви треба со бесплатно откривање истиот ден, врши продажба со гарантирана најдобра цена и ги задоволува вашите потреби за одржување, поправка, резервни делови и додатоци брзо и непречено при употреба.

Нашите услуги

консултантски услуги

Во апликациите за механичка инсталација, ја обезбедуваме потребната проектна консултантска поддршка за подобрување со проверка на постоечките системи.

Напојување со уреди

Избор и цена на најсоодветен уред за вас по услугата за проектирање на проектот.

Проектирање

Се нуди бесплатна услуга за откривање за избор на најсоодветен капацитет за местото каде што ќе се инсталира клима уредот, за целосно разбирање на техничките барања и очекувањата на потрошувачите.

Собрание

Склопување на уредот на нашите ценети клиенти со нашиот стручен персонал.

Откритие

Дизајнираме проекти за механичка инсталација според потребите на нашите клиенти со поддршка на ажуриран софтвер за пресметување и дизајн со нашиот стручен инженерски персонал.

Техничка поддршка

Ние сме тука да обезбедиме редовно одржување и брзи решенија за вашите дефекти по инсталацијата.

ВРВ